Megújult nevezési felület

Megújult a rendszer legfontosabb eleme, a nevezési felület. Az új felület egyesíti a korábbi egyedi és csoportos nevezési funkciókat. A nevezési folyamatnak csak az első lépése, a nevezendő személy(ek) kiválasztása változik jelentősen.

Vendégként (bejelentkezés nélkül): az +Személy hozzáadása gombbal adhatjuk meg új nevezendő személyek adatait. Minden adatot kézzel kell kitölteni. Egy személy egy nevezési folyamatban továbbra is csak egyszer nevezhető, hozzáadáskor a rendszer ellenőrzi, hogy a személy nem lett-e korábban hozzáadva a kiválasztott versenyzőkhöz. Ha hozzáadás után adatbázis ikon jelenik meg a név mellett, az azt jelenti, hogy a személy már szerepel az e-nevezés versenyzői adatbázisában.

Bejelentkezett felhasználóként: bal oldalon választhatunk egyesület/csoport esetén a tagok, személy esetén a kapcsolódó versenyzők közül. Amennyiben a hozzáadandó személynél valamelyik, eseménynél kötelezően bekért adat hiányzik, csak ezt megadva tudjuk hozzáadni a személyt. Itt is lehetőségünk van további, nem tag és nem kapcsolódó személy hozzáadására, a +Más személy hozzáadása gombbal. A személyes adatok mellett beállíthatjuk, hogy a személy mentve legyen-e a versenyzői adatbázisba, és ha igen, hozzáadjuk-e a jelenleg kezelt partnerhez tagként vagy kapcsolódó személyként.

További segítség, hogy a vezetéknév gépelése közben lenyíló listából kiválaszthatjuk a keresési feltételnek megfelelő személyt a teljes versenyzői adatbázisból.


Esemény rendezőként: a bejelentkezett felhasználóknál elérhető funkciók mellett választhatunk partnert, amelynek tagjai vagy kapcsolódó versenyzői listázásra kerüljenek. További újdonság, hogy a Fizetés, számlázás oldalon kiválaszthatjuk a nevezést kezelő partnert (személy vagy szervezet), akihez egyben csatolásra kerülnek a bekapcsolt Hozzáadás tagokhoz / kapcsolódó versenyzőkhöz opcióval rendelkező személyek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egyesület/csoport tagjainak inaktívvá tétele